Thermoplan kaffemaskiner

Model Black & White 4 representerer den ultimate moduloppbyggete kaffemaskin, som med kompromissløst fokus på teknologi og høykvalitetskomponenter har greid å skape en innovativ og ekstremt holdbar helautomatisk kaffemaskin. Fjerde generasjon er en vellykket videreføring av de kjente kaffemaskinene fra Thermoplan.

Thermoplan er en sveitsisk produsent av høykvalitets kaffemaskiner som selges over hele verden.

I Norge er de installert hos blant annet Starbucks, Circle K, McDonald´s, Egon og TGI Fridays.

Thermoplan kaffemaskiner er perfekte til restauranter, kontoret, konferanserom, kantiner, hoteller, resepsjoner og spisesaler. De har nylig lansert sin fjerde generasjons kaffemaskin, som har et helt unikt brukergrensesnitt.

Den nye «Black & White 4s» kompakte og unike design sørger for rask og enkel utskifting av maskinens enkelte moduler etter behov. Dette gjør at vedlikehold og eventuell nedetid er redusert til et absolutt minimum. Thermoplan var det første selskapet i verden som utviklet et modulsystem for kaffemaskiner. Andre har forsøkt å kopiere dette, uten hell.

120 kopper i timen

Maskinen kan servere over 120 høy kvalitets espressobaserte kopper hver time, og passer derfor perfekt inn på kontoret og i kantina. Maskinen kan levere opptil 30 forskjellige kaffetyper med perfekt steamet melk, uten at du trenger noen barista-kunnskaper.

Les mer om de fire ulike fjerdegenerasjons «Black & White 4» her:

Kaffe fra Solberg & Hansen

Vi samarbeider med Norges største og eldste brenneri innen spesialkaffe, Solberg & Hansen. De er kjent for sine gode kaffe og kvalitet. Kombinasjonen av en Thermoplan kaffemaskin og Norges beste kaffe gjør hver kaffe kopp til et høydepunkt. Du får kjøpt Thermoplan kaffemaskin gjennom Solberg & Hansen, samt deres kaffe som passer perfekt til maskinen.

Viktige fordeler med Thermoplan:

  • Kompakt kaffemaskin som ikke tar opp hele benken, fra bare 228 mm bred
  • Modular montering minimerer og forenkler vedlikehold og service
  • Patentert melke-teknologi gir unikt melkeskum
  • Mulighet for å lese av data via WIFI gir tilgang til bruker- og maskindata
  • Effektiv tablettrengjøring samsvarer med HACCP standard for maksimal hygiene
  • Unik design og materialer av høy kvalitet som hovedsakelig er laget i Sveits

Fast Food Service Norge leverer også en hel rekke «Black and White 3» modeller. Alle våre Thermoplan maskiner har fem års garanti ved serviceavtale.

Ta kontakt med oss i dag om du er interessert i markedets beste kaffemaskin for kontor, resepsjon, kantine, restaurant eller spisesal 

 

skjermbilde-2016-09-19-kl-10-36-03