• All
 • Kaffe / Te
  Screen Shot 2016-08-25 at 14.39.54
  Model Black & White 3 og  4 representerer den ultimate moduloppbyggete kaffemaskin, som med kompromissløst fokus på teknologi og høykvalitetskomponenter har greid å skape en innovativ og ekstremt holdbar helautomatisk kaffemaskin.
 • SOFTIS & MILKSHAKE

  Taylor Logo

  Taylor har i generasjoner utviklet og produsert høykvalitets maskiner for produksjon av softis, milkshake og ikke minst avanserte “2-plater griller”

 • Appelsin Juicer

  logo

  Zumex appelsinpresser er markedets aller beste for å lage fersk appelsinjuice. Zumex er verdensledende innen design og produksjon av automatiske juicere for hotell, catering og matbutikker, samt industrielle juicemaskiner.

 • KOK/STEK

  Screen Shot 2016-08-24 at 14.25.28

  Deixion er en del av amerikanske ITW. Dexion produserer griller, komfyrer ,koketopper og annet i god kvalitet til fornuftige priser. Både for elektrisk tilkobling og gass. .

 • Griller / Broilere

  Taylor Logo

  Fast Food Service Norge har levert Amerikanske Taylor griller siden 1999.Iløpet av disse årene har vi levert ca. 350 griller, de aller fleste til McDonalds NorgeDette er maskiner produsert for å betjene restauranter med høyt volum

   july-2015-logo

  NIECO automatiske broilere er installert i alt fra små familiedrevne restauranter, til fornøyelsesparker og idrettsarenaer verden over. Nieco er et glimrende alternativ for restauranter som etterspør høy og jevn kvalitet og høyt volum, på liten plass.

 • FRITYRER

  Henny-Penny-Logo-v2

  Henny Penny er en stor amerikansk produsent av frityrer for det profesjonelle markedet. Vi snakker her om Heavy Duty maskiner; laget for å tåle ekstreme påkjenninger og høyt produksjonsvolum over lang tid.

  logo

  FRI-FRI har et internasjonalt rykte for nyskapende design og presisjon, etablert i “Watch Valley ‘Sveits, I 1947. Idag en del av Amerikanske Middleby Corporation, en av verdens største selskap innenfor det vi på godt norsk kaller “ The Food Equipment Industry” FRI-FRI produserers I dag på LinCat fabrikken I UK.

   

 • BLENDERE

  Skjermbilde 2016-08-18 kl. 16.07.26

  Vitamix er en av de ledende produsenter av blendere.  Se utvalget og priser nedenfor.

 • KJØL/FRYS

  Screen Shot 2016-08-25 at 11.07.31

  TRUE; Under benk kjøl og frysemøbler. Samme store utvalg som i det øvrige sortiment. Kan leveres på høye og lave hjul, etter hvorvidt man ønsker benken stående som work-top alene, eller inn under andre rustfrie benker.

 • ISBITER

  manitowoc-ice-logo_260x59

  Manitowoc isbitmaskiner.  Stort produktspekter, fra de minste underbenk maskiner med kapasitet på 30 kg, opptil store modulære maskiner med kapasitet på 500 kg. pr. døgn. Flere bingekombinasjoner. Kuber, hele og halve, flakes og nuggets.

 • OPPVASK

  screen-shot-2016-10-20-at-11-58-57

  FFS Norge har i snart 10 år vært stolt A-forhandler av Hobart høykvalitets oppvaskmaskiner.Flere av de som i dag arbeider og er medeiere i FFS Norge har sin bakgrunn i fra Hobart.Vi kjenner produktene, og vi vet hva merket står for når det gjelder kvalitet og innovasjon.

 • Lagring og oppbevaring

  alminor-logo

  ALMINOR leverer kvalitetsreoler i eloksert aluminium eller rustfritt stål. ALMINOR kjennetegnes ved svært høy kvalitet, de er meget enkle å montere, har rask levering og konkurransedyktige priser.

 • Populære

  ffslogoweb

  Her ser du et utvalg av vårt mestselgende storkjøkkenutstyr.

 • Leasing

  FFS Norge tilbyr enkel og gunstig leasing via vår samarbeidspartner Grenke Leasing. Drømmen om topp storkjøkkenutstyr og komplett nytt kjøkken er mulig via gode leasingløsninger. Her får du kjapt svar og rask levering av utstyr. Ta kontakt for et uforpliktende leasingtilbud.

  Her ser du noen eksempler på leasing vi kan tilby