Operativ montasjeleder Søkes

Operativ montasjeleder Søkes

Montasjeleder søkes – ta ditt neste steg i karrieren!

Har du erfaring med montering og ønsker nye utfordringer som innebærer mer ansvar? Perfekt! Da kan denne muligheten være midt i blinken for deg. Vi i Fast Food Service Norge AS vokser og er nå på jakt etter en operativ montasjeleder med stå-på-vilje og naturlige lederegenskaper. Les videre for å få vite mer om din neste utfordring!

En arbeidsplass med stor takhøyde

Fast Food Service startet opp i 1999 med kun 4 mann og er i dag 30 engasjerte medarbeidere fordelt på ulike avdelinger. Vi selger storhusholdningsprodukter, montasje og service mot bedriftsmarkedet. For oss er det svært viktig at du trives på din arbeidsplass og kjenner glede og motivasjon når du kommer på jobb. Vi er ikke beskjedne med å si at vi har et topp arbeidsmiljø. Vi har stor takhøyde, mye humor, gode utviklingsmuligheter og det er kort vei til sjefen. Den lave gjennomtrekken av ansatte er et godt bevis på at våre medarbeidere trives. Vi er et firma i stor vekst, og vi oppretter nye stillinger i takt med veksten. Hvor vi er om fem år vet vi ikke, men det som er sikkert er at dette er en reise du burde ha et ønske om å være med på!


Få en ledende rolle på varierende og spennende prosjekter!

Som operativ montasjeleder i Fast Food Service Norge AS blir din overordnede arbeidsoppgave å lede team bestående av 4-5 dyktige montører på ulike prosjekter. Du vil komme til å sitte i relevante møter for prosjektene og være med når avgjørelser blir tatt. Rollen består imidlertid ikke bare av lederskap. Det forventes også at du tar i et tak når teamet trenger deg – så en varierende og aktiv arbeidsdag kan du regne med! Ettersom vi har et bredt spekter av prosjekter er ingen dager like. Vi gjør alt ifra å montere ny tunneloppvaskmaskin hos Morten`s Kro til å bygge hele kjøkkenet til en nyåpnet McDonalds restaurant.


Montør med ambisjoner

Skjønner du hva montasje er og kan lede en gruppe? Ja, da har du allerede en fot innenfor døren! Har du erfaring av montering innenfor storhusholdning og kjøkken, i tillegg til at det finnes en lederspire i deg? Velkommen inn!

Elektrobakgrunn er svært ønskelig, men er dette fraværende stenger vi selvfølgelig ikke døren av den grunn. Vi ser etter deg som er praktisk anlagt og som ikke er redd for å stå på ditt, samtidig som du evner å kunne inngå kompromisser. Du kommer til å ha ansvar for tildelte prosjekter og styre ulike team, det er derfor viktig at du er en naturlig leder med gode kommunikasjons- og samarbeidsevner. Man trenger en god porsjon selvtillit og selvdisiplin når man sitter i prosjektmøter, et øye for detaljer når man er på montasje og alltid et godt humør og en god ordenssans.

Vi tror at frihet under ansvar er oppskriften på fremgang. Her er det ingen som kontrollerer hver bevegelse du gjør – vi stoler på at du gjør en glimrende jobb (etter en grundig opplæringsperiode så klart)!

Har vi klart å friste deg til å bli en del av oss i Fast Food Service Norge AS? Vi håper det! Velkommen med din søknad senest 28 Juli 2019. Bent Sveum tar gjerne imot spørsmål vedrørende stillingen og kan nås på tlf: 900 85 985.

Less mer om GDPR