Om oss

Fast Food Service Norge AS er et innovativt selskap som fokuserer på salg av storkjøkkenutstyr samt service på egne og eksterne produkter

20160818_FFS_JørgenMosand_013_HQVi har holdt på siden 1999 da vi engang var to ansatte, og i dag har vi økt til 30 dyktige medarbeidere.Vårt mål er å være den foretrukne leverandøren av produkter, løsninger og tjenester i de markedene vi er representert i. Dette skal vi nå ved å inneha den beste kompetansen, levere kvalitetsprodukter og yte optimal service. For å kunne oppnå målet om å yte den beste og mest profesjonelle servicen, legger vi stor vekt på å bruke den beste tilgjengelige teknologien.

Våre hovedproduktgrupper er:

Vi holder dine kostnader nede

Det er viktig for oss å tilby våre kunder produkter med lang levetid og få utgifter.

Vi følger nøye med på livsløpskostnadene til produktene vi selger. Om en kunde har høyAndreas klar for oppdragere utgifter enn normalt tilknyttet reparasjon og vedlikehold, ser vi på hele bildet og ser om det kan finnes behov for eksempelvis opplæring i vedlikehold og renhold, dette for å unngå å  påføre unødvendige kostnader. Vi følger tett med på hver enkelt kunde og deres produkter for å holde kostnadene nede.

Vi har de beste kundene

Det er et mål for oss å alltid ha det moro på jobben, og det håper vi smitter over på kundene våre. Vi har de beste kundene, og gjør alt for å levere til våre kunder slik at de igjen kan levere det beste til sine. Fremtidens vinnere er de med de høyeste kvalitetskravene. For å oppnå dette må vi ha kontroll i alle ledd, og vi registrerer all kundekontakt, lagerbeholdning, hvilken informasjon som går ut med mer, for å ha full kontroll på kundetilfredsheten. Vi er opptatt av å alltid behandle kundene profesjonelt.

Vi ønsker at du skal kunne tilby smakfulle opplevelser til dine kunder fra våre maskiner med stabile og gode produkter.

Du kan lese enda mer om oss her, og du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss om du har spørsmål.