Zumex Juicer

Zumex Juicer

Stor kapasitet og autonomi Den innebygde mater, klar til å laste opp til 10 kg på sitrusfrukter , lar juicer til å arbeide selvstendig og hindrer brukeren fra å måtte ta hensyn til hver enkelt tjeneste.

logo

Velkommen til en ny generasjon. En generasjon der naturlige ting er viktig, og hvor begreper som sunn, frisk og hånd-laget er høyt verdsatt av forbrukere, som verds detaljer mer og mer.
Dette er hvor allsidig Pro finner sin nisje – for denne naturlige generasjon; en juicer med eksepsjonell teknologi for å gjøre livet enklere. Forberedt på å tilby ferskpresset juice av høyeste kvalitet i en helt uavhengig og funksjonell måte, kan det bli integrert inn i ethvert miljø å hjelpe deg å gjøre jobben din bedre enn noensinne .
Tilby den beste juice med denne intelligente maskinen og sofistikert design, som seirer i kantiner, selvbetjeningsbutikker og hoteller hvor det er en stor juice etterspørsel.

En uslåelig tempo
Det presser opp til 22 appelsiner per minutt for å holde tritt med tempoet i bedrifter med store krav uten å miste enda en dråpe kvalitet.
Glem omlasting i hver tjeneste
Sitt store potensial er dens innebygde mater, klar til å enkelt laste opp til 10 kg på sitrusfrukter, slik at maskinen til å arbeide selvstendig og hindrer deg fra å måtte ta hensyn til hver enkelt tjeneste.
Arbeid som det passer deg med berøringskontroll
Takket være den praktiske Digital Display kan du konfigurere modus for bruk som tilpasser beste for deg på hvert øyeblikk. Du vil intuitivt kontrollere antall frukt presset, språket, og mange andre alternativer som vil gjøre arbeidet enklere.
Comfortably velge hvordan du skal betjene
Med Self Service-modus vil du være i stand til å forberede saften selv, bare ved å trykke på springen og klemme direkte inn i glass eller mugge; eller med Professional, modus, hvis du foretrekker å trekke ut saften automatisk, ved å plassere kranen i kontinuerlig tjeneste posisjon og programmering antall brikker du ønsker å presse.
En smart og funksjonell springen
Med sin innebygde i ikke-drypp system for selvbetjenings bruk, og blokkering alternativ for profesjonell bruk.
Innebygd avfallsbeholdere
Disse beholderne gjør det mye enklere for deg å fjerne skallet og avfall.