Vitamix blendere

Vitamix blendere

Vitamix er verdensledende på produksjon av blendere, og er verdens mest populære blender. Den har uovertruffen kvalitet, et unikt design- og blenderegenskaper.

Fast Food Service Norge har vært importør av Vitamix i over ti år og vi er godt kjent med produktet. Vi er også så sikre på kvaliteten at vi gir deg fem års garanti på produkter fra Vitamix.

Vitamix blendere passer perfekt for juicebarer, kaffebarer og restauranter. Vi leverer til norges største smoothiekjede, SmoothieXchange.

Også Starcbucks, Burger King og Åpent Bakeri bruker Vitamix blendere daglig.

Kostnadsbesparende

En blender av dette slaget vil være med deg i lang tid fremover, og er kostnadsbesparende på sikt. De er svært enkle å bruke, noe som betyr mindre tid på opplæring og feilbruk. Raskere prosesser betyr økt serveringshastighet og flere faste kunder.

Vitamix er bransjevinner syv år på rad

Her ser du mer informasjon, bildegalleri og tekniske spesifikasjoner for de forskjellige Vitamix-blenderne vi har inne. Du kan også sende inn en forespørsel om du har spørsmål.

Selv om modellene skiller seg fra hverandre i bruksområder og egenskaper, er alle av svært god kvalitet. De er stillegående, opptil fire ganger mer enn konkurrentene, på grunn av den avanserte
vibrasjons-dempingsteknologien. Dette er viktig for de ansattes velvære og arbeidsmiljø, samt atmosfæren i restauranten, kafeen eller juicebaren.

Advance®-beholderen gir raskere og smidigere helling, med rask service og hindrer svinn. Lengre levetid på knivbladene er kostnadsbesparende og gir et bedre produkt og økt brukeropplevelse. De kraftige motorene med flere hestekrefter reduserer støy, øker kapasiteten og reduserer nedetid. Den kraftige motoren trives når den lager avansert mat og drikke, med evne til å lage alt fra hel-frukt smoothies til nymalt krydder.

 

Ta kontakt med oss om du har spørsmål om Vitamix:

skjermbilde-2016-09-19-kl-10-36-03