Mix'n Machine Vitamix

Mix'n Machine

Vitamix

Varenr: 025004-366
BeskrivelseAlternativerDokumenter
Beskrivelse

Lag Populære Frosne Godbiter

Mix’n-maskinen blander enkelt godteri, kjeks og frukt med iskrem eller frossen yoghurt. Designet for å være holdbar og enkel i bruk, er Mix’n-maskinen en favoritt på det frosne godbitmarkedet og er enkel å bruke og vedlikeholde.

Pålitelig Motor

Mix’n-maskinens solide motor opprettholder en konstant hastighet, uavhengig av blandingens tykkelse, som gjør det enkelt å blande ingredienser godt sammen.

Bygget for å Vare

Introdusert i 1985, var Mix’n-maskinen det første Vitamix-produktet designet for kommersiell bruk. Mange av de opprinnelige modellene er fortsatt i drift i dag, noe som illustrerer dens uovertrufne kvalitet og holdbarhet.

Bland Enhver Tykkelse

Velg blant flere omrøringsalternativer for å tilpasse tykkelsen på oppskriftene dine. Uansett om menyen din tilbyr hard iskrem eller mykere yoghurtblandinger, er Mix’n-maskinen det perfekte verktøyet for effektivt å blande enhver tykkelse.

Enkel å Rengjøre

Mix’n-maskinen letter arbeidsbyrden ved å forenkle rengjøringsprosessen. Den kommer utstyrt med en beskyttende sprutvern som er avtakbar for enkel rengjøring.

Passer for:

Fast Food-kjeder, iskremsalgssteder, gatekjøkken

Alternativer
Dokumenter