FFS/KJØL OG FRYS 

FFS/KJØL OG FRYS 

FFS Norge har i de seneste årene hatt flere hundre små og store leveranser som innebefatter kjøl eller fryseprodukter. Det kan være et lite under-benk kjøleskap, eller komplette kjøleanlegg bestående av kjøle og fryserom, med titalls meter kjølerør til kompressorer plassert andre steder i bygget. Vi samarbeider tett med lokale kjølefirmaer der dette er mest praktisk for kunden. Leverer vi kjøl eller frys, tegner de aller fleste kunder en serviceavtale i ettertid.

Screen Shot 2016-08-25 at 11.07.31

TRUE Refrigeration;

Siden 2014 har FFS Norge vært stolt importør av Amerikanske TRUE, og vårt hovedfokus på kjøl og fysemøbler ligger her.

TRUE er USA`s største og ledende produsent av kjøl og frysemøbler for profesjonelle brukere.TRUE er det absolutt foretrukne merket på verdensbasis, og kjennetegnes av uovertruffen finnish, både kjøleteknisk og visuelt.  TRUE har markedets bredeste sortiment, med mer enn 230 ulike standardmodeller. “Heavy Duty” i alle detaljer, arbeidsområde fra 0,5 til 3,5 på kjøl, og -18 til -23 på frys. All produksjon foregår I USA. Kjølemedie R 290 i de aller fleste produktene.

Egen Special serie kjølemøbler som kan lakkeres i kundens farger, i fabrikkens eget lakkeringsverksted.For å se på True sine nettsider klikker du her: https://www.truemfg.com

5 års garanti. Hvis dere mot formodning ikke skulle finne kjøl eller fryse utstyr som passer for dere i TRUE sitt sortiment, fortvil ikke.

FFS Norge er en betydelig leverandør av kjøl og frys også fra GRAM Commercial, COLIA eller Porkka.Dette er betydelige, dyktige og svært profesjonelle produsenter, som vi samarbeider mye med.

Se mer om disse her: www.colia.n , www.porkka.no, www.gramcommercial.com

reachins_1

prep_tables1

Demo Video :