Vi leverer innovative produkter til storkjøkken

Fast Food Service Norge AS er et innovativt selskap som fokuserer på salg av storkjøkkenutstyr samt service på egne og eksterne produkter.

Vi vil aldri anbefale deg et produkt vi ikke tror du har behov for, eller vil nyte godt av. Vi har lang erfaring innen «Fast food»-segmentet, men har jobbet enda lengre med HORECA-markedet. Siden oppstarten har vi levert til storkjøkken på hoteller, restauranter, sykehus, cateringselskaper, kaffebarer og fast food-kjeder.

Våre produktgrupper innen storkjøkkenutstyr er:

Her kan du se vårt brede utvalg i storkjøkkenutstyr.

Prosjektering

I større prosjekter får dere en egen prosjektleder som følger dere hele veien. Prosjektleder vil til enhver tid trekke inn nødvendige ressurser, slik at alt er under kontroll, alltid.

Service

Når noe ikke virker, vet vi at det viktigste er å få maskinen tilbake i operativ drift så snart som overhodet mulig. Vi setter vår ære i å hjelpe deg raskest mulig.

Serviceavtale

De fleste maskiner har behov for jevnlig vedlikehold, derfor har vi laget serviceavtaler som vi utfører med faste intervaller. Du betaler for medgått tid som kontrollen tar. Etter kontrollen får du en rapport på stedet over tilstanden på maskinen.

Vi holder livsløpskostnadene nede

Vi følger nøye med på livsløpskostnadene til produktene vi selger. Om en kunde har høyere utgifter enn normalt tilknyttet reparasjon og vedlikehold, ser vi på hele bildet og ser om det kan finnes behov for eksempelvis opplæring i vedlikehold og renhold, dette for å unngå å påføre unødvendige kostnader. Vi følger tett med på hver enkelt kunde og deres produkter for å holde kostnadene nede.

Vi har de beste kundene, og gjør alt for å levere til våre kunder slik at de igjen kan levere det beste til sine.

Vi holder til på Hvalstad i Asker, men leverer til kunder over hele Norge.

Ta kontakt med oss her om du har spørsmål eller ønsker å bestille produkter.

Du kan også sende inn produktforespørsel under hvert produkt.