Taylor Company

Taylor Company

FFS Norge er stolt importør av maskiner fra amerikanske Taylor Company. Taylor har i generasjoner utviklet og produsert høykvalitets maskiner for produksjon av softis, milkshake og ikke minst avanserte "2-plater griller"

Taylor Logo

Taylor representer et bredt produktspekter av milkshake og softis maskiner.Fra mindre benk modeller til store kombimaskiner.Alle modellene er nøye tilpasset ulike segmenter og konsepter, fra enkle serveringsteder med mindre volum og behov, til høyvolum steder som selger flere hundre shakes eller softis i timen.Vi har levert maskiner til alt i fra barer som lager Frozen drinks i store antall, til McDonald`s , Burger King og andre med skyhøye forventninger til kvalitet, stabilitet og inntjening.Er du av dem som vurderer å investere i shake eller softis maskin, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss.

TAYLOR 2-PLATE GRILLER.

Fast Food Service Norge har levert Amerikanske Taylor griller siden 1999.Iløpet av disse årene har vi levert ca. 350 griller, de aller fleste til McDonalds NorgeDette er maskiner produsert for å betjene restauranter med høyt volum.De skal alltid fungere, og de skal fungere lenge.En Taylor 2-plater, må ikke forveksles med det man kaller en “press-grill”(!)En Taylor grill presser ikke noe som helst; den steker.Og den steker kjøttsykket, fisken eller hamburgeren som en hver annen høykvalitets stekeplate; bortsett fra at du slipper å snu produktet under steking.Altså halveres tiden.Enkelt, men samtidig svært vanskelig, hvis målet er at produktet som stekes ikke skal ”skvises”, men stekes riktig.En Taylor grill er svært intelligent, stor og tung.Den er utrolig holdbar, og passer til steder som ønsker å servere store volumer, på begrenset tid.Det eneste du må huske på hvis du vurderer å anskaffe deg en Taylor Grill,er at kjøttstykkene, hamburgeren, fisken eller kyllingfileten din, bør ha omtrent lik tykkelse.Har de det, er det svært få griller, som på en enklere og bedre måte kan steke for deg.Taylor 2 plate griller levers i 9 ulike varianter, for gass eller elektrisk tilkobling.Bredden er enten 24” eller 36”; tilsvarende 610 m.m. eller 930 m.m.Alle modeler kjennetegnes med at de er produsert for å vare lenge, til restauranter som krever samme høye kvalitet på sine stekte produkter; hver eneste gang.Råvarene blir lynrask brunet, for deretter å bli etterstekt til ønsket kjernetemperatur på en kjøkkenfaglig korekt måte.Du stiller selv inn , eller “Gæpper” den øvre grillplaten, I henhold til restaurantens behov. Begrensningen er kun at f.eks. en tykk biff ikke kan stekes på samme sone som en tynn hamburger, samtidig.Borsett ifra dette enkle faktum, er det bare fantasien som setter grenser for bruken av en Tayor 2 plater grill.

Demo Video:

Ta kontakt med oss, så forteller vi deg mer`

Lars Harald Andressen

shake_c606_v2 health_l820_v3