Henny Penny

Henny Penny produserer markedets mest robuste frityrer for høyt produksjonsvolum over lang tid.

Fastfood-gigantene KFC og McDonald´s bruker begge frityrer fra Henny Penny, noe som vitner om god kvalitet og fremragende produktegenskaper. Også kinarestauranter over hele verden holder seg tro til Henny Penny.

Bedre mat med mindre olje

Den nye åpne frityrkokeren Evolution Elite® lager enda bedre mat med mindre olje. Denne revolusjonerende serien med redusert oljekapasitet bruker 40% mindre olje enn vanlige åpne frityrgryter. Den lar deg filtrere hvilken kum som helst ved å trykke på en knapp.

Hurtig oppfylling, automatisk topp-off påfylling og enkle bruksfunksjoner gjør at du sparer tid, energi og arbeidskraft iløpet av en dag.

Henny Penny Evolution Elite

Når Henny Penny utviklet den nye Evolution Elite, var målet like enkelt som det var vanskelig: Bedre mat, høyere kvalitet, og med mindre bruk av olje.

Resultatet: Evolution Elite frityren bruker 40 % mindre olje enn andre åpne frityrer. Der en tradisjonell «cold-zone» frityr med oljefiltrering, bruker  22 liter olje; er tankvolumet på en Evolution Elite 14-16 liter. Bare her er besparelsen opp mot 40 %. Legg så til at ved riktig bruk av filtreringssystemet; har oljen en levetid på 7-10 dager.

Der andre må skifte olje hver andre eller tredje dag, holder oljen i en Evelution Elite i opp til 10 dager. For frityrer som ikke har filtreringspumper i det hele tatt blir forskjellen enda større.

Les mer om Henny Penny Evolution Elite her og se videoen av det nye «Smart touch filtration».

Henny Penny PFE 500/PFG 600

Med en Henny Penny trykkfrityr modell PFE 500/PFG 600 kan du lage mat til lavere temperaturer og komponere sunnere og bedre fritert mat. Med PFE 500/PFG 600 har du et lavere oljeforbruk enn med maskiner fra andre produsenter. Den er også svært sikker og effektiv.

Innebygde oljefiltreringssystemer er standard på alle Henny Penny trykkfrityrer.

Det automatiske systemet bidrar til å forlenge oljens levetid, og bidrar til sterk reduksjon av arbeidsinnsatsen som kreves for å vedlikeholde, og å bruke en pressfrityr.

Kommersiell trykkfritering er på sett og vis lik åpen fritering, bortsett fra at man etter at råvarene er plassert i den varme oljen, senker et lokk over; og forsegler steke-kammeret. Dette for å skape et trykksatt kokemiljø. Med riktig utstyr fra Henny Penny, i kombinasjon med gode norske råvarer, kan du skape geniale, spennende og smakfulle retter til gjestene dine.

Hos Henny Penny produserer man alle de avanserte kontroll- og styringspanelene i «eget hus». Henny Penny tør ikke stole på tredjepartsleverandører, noe som betyr at hver eneste frityrkoker som blir laget, er utstyrt med de aller sikreste, og mest effektive systemene.

Les mer om Henny Penny PFE 500/PFG 600 her.

Ta gjerne kontakt med oss i Fast Food Service Norge om du har spørsmål om hvilken Henny Penny-modell som passer best til ditt bruk.