Vi søker servicetekniker og kjøletekniker

Søker du et godt fagmiljø og en god arbeidsgiver? Vi trenger teknikere!

     

  

Arbeidsgiver
FFS startet opp i 1999 med kun 4 mann og er i dag 30 engasjerte medarbeidere fordelt på ulike avdelinger. Vi selger storhusholdningsprodukter, montasje og service mot bedriftsmarkedet. Våre kunder er blant de største kjedene i landet: McDonald´s, Burger King, CircleK, Nespresso, Starbucks m.f. Disse har lokasjoner over hele landet, men vi har samarbeidspartnere som dekker noen deler av landet. Vi er et firma i stor vekst, og vi oppretter nye stillinger i takt med veksten. Hvor vi er om fem år vet vi ikke, men dette er en reise du burde bli med på!
Stillingstittel
1 servicetekniker og 1 kjøletekniker
Frist
17.09.2019
Varighet
Fast

Vi skal ansette 2 personer. Sjekk her om dette kan være den perfekte jobben for deg!

  • Er du en som liker faglige utfordringer, og som liker å jobbe selvstendig?
  • Er du kundeorientert og liker å skape kontakt, kommunisere med kunder og levere topp kvalitet?
  • Er du praktisk anlagt og god til å se løsninger?
  • Er du villig til å reise litt i jobben? (Vi dekker Oslo, Akershus, Vestfold og Østfold. Det må likevel beregnes noe annen reising i Norge. Du vil disponere egen servicebil.
  • Høres det spennende ut å jobbe som servicetekniker eller kjøletekniker hos ulike kunder og dermed reise ut til kundene for installasjon, service og vedlikehold av storkjøkkenmaskiner? For serviceteknikeren snakker vi griller, frityrkokere, kaffemaskiner, toastere mm. Kjøleteknikeren jobber med å utføre totalservice og serviceavtaler på maskiner som vi har eget agentur på, f.eks kjøle/frysebenker, kjøle og fryseskap, smoothiemaskiner med innebygd ismaskin og integrert kjøleskap, isbitmaskiner og shakemaskiner med 2 stk kjølekompressorer.

En arbeidsplass med stor takhøyde

For oss er det svært viktig at du trives på arbeidsplassen slik at du kjenner glede og motivasjon når du kommer på jobb. Vi har stor takhøyde, mye humor, og vi er opptatt av din utvikling. Den lave gjennomtrekken av ansatte er et godt bevis på at våre medarbeidere trives.

Ønskede kvalifikasjoner

Vi ser etter personer som kan bidra positivt til vårt trivelige miljø! Erfaring fra servicearbeid eller lignende stillinger er en fordel. Serviceteknikere og kjøleteknikere bør beherske et skandinavisk språk, og ha gode engelsk kunnskaper, slik at man kan lese manualer. God orden og struktur i arbeidet verdsettes. Førerkort for personbil er et krav. Videre ønskes fagbrev innenfor elektrofag eller fagbrev kjøletekniker / montør. Kjøleteknikeren må være F-gass sertifisert.

Hvorfor burde du jobbe hos oss?

Vi har som målsetning å tilby bransjens beste kompetanse, levere de beste produktene og tilby den beste servicen! Hvis du synes at våre mål høres spennende ut bør du lese mer om oss som arbeidsgiver og om stillingen på www.ffs.no *Du kan lese om hvilke forventninger vi stiller til de beste teknikerne på hjemmesidene våre. Vi mener også at vi kan tilby en konkurransedyktig lønn og en trygg og god arbeidsplass.

Om arbeidsgiveren

Vi opplever økt etterspørsel etter våre tjenester og vi vil derfor utvide vårt serviceteam. Hvis du føler at du er blant de beste teknikerne i bransjen så har du nå en mulighet til å bli en del av vårt dyktige team. Fast Food Service Norge AS (FFS) søker både en servicetekniker og en kjøletekniker.

Søknad på jobben sendes på mail til rekruttering@ffs.no

 

Les mer om GDPR